Hem » Produkter » Module Plus » Module Plus Indoor (MPI)

Module Plus Indoor (MPI)

Module Plus konceptet är ett mångsidigt modulbaserade skyltsystem som är uppbyggt av aluminiumprofiler/lameller som kan klickas samman och bilda större mer komplexa skyltar.

Vårt modulbaserade skyltsystem är i första hand ämnat för inomhusskyltning, men fungerar även utomhus, då materialet är i aluminium och clips (hållare) i plast.

MPI konceptet fungerar till allt från den lilla enkla namnskylten vid dörren, till stora omfattande system som vara flera meter breda, t.ex. orienteringstavlor inne på en flygplats, sjukhus eller köpcentra.

 

Slät textprofil eller sliderprofil med spår


I sortimentet ingår ett utbud av s.k. spårprofiler/sliderprofiler. Spårprofilen är en skyltlamell med spår i kanten för ett instick i tunt material, tex papper. Pappersinsticket skyddas sedan med en täckande frontplast. En smart lösning när enkelhet och flexibilitet önskas. Skriv ut ditt eget skyltbudskap som du sedan enkelt kan byta ut och förändra. Spårprofilen är också mycket lämpad för graverade plastfronter som till exempel taktila texter och blindskrift. Klarar skivtjocklek upp till 1,6 mm.

Alternativet till sliderprofilerna är de helt släta skyltlamellerna s.k. textprofiler. Då ytan är slät aluminium lämpar sig dessa ypperligt till att foliera med printade dekaler eller skurna texter i vinyl/folie.Format och ytfinish


Sliderprofiler finns i höjder från 15,5 mm upp till 93mm. Önskas den en högre höjd än så på insticken, så finns en lösning med enkelspårade profiler som kan placeras på valfri höjd. De släta textprofilerna finns i profilhöjder från 15,5 mm upp till 300 mm. Vi har kapkapacitet att kapa alla profilerna till önskad bredd, eller så väljer du med fördel ett utav våra färdiga standardformat.

Vill du köpa hela längder av aluminiumprofilerna, släta eller spårade, så kan du välja på halvlängd (2,5 meter) eller hellängd (5 meter). Profilerna finns Silver-Anodiserat, Guld-Anodiserat (ej lagervara) och obehandlat utförande (Mill Finish). Önskar du få dem lackerade, så ombesörjer vi den tjänsten.

 

Läs mer om MPI-systemets 5 olika delar >

 

Undervarugrupper

Psst! Om du saknar någon produkt som borde finnas här, så kan du alltid bläddra i våra produktkataloger.
Vi jobbar för fullt med att uppdatera webbplatsen.