Om Cosign Nordic

Cosign Nordic AB har glädjen att kunna erbjuda Cosigns skyltsystem


Som distributör finns vi nära dig och konverterar till ditt behov och önskemål i vår anläggning i Gnesta. Vi anser att snabba leveranser, en god service, med en bra kvalitét och dig som kund i centrum ger mycket goda förutsättningar för ett gott slutresultat.

Cosign etablerades 1993 och finns i dag i över 85 länder. Under de senaste 20 åren har det blivit den oöverträffade hänvisning när det gäller arkitektoniska skyltar. Oavsett vilken typ av skylt du behöver, för inomhus- eller utomhusbruk, flexibla eller modulära, med eller utan LED-teknik, om så önskas med tyg, reklampelare eller distanser, är Cosign rätt val.

 

Cosign arbetar kontinuerligt på innovativa lösningar för skyltindustrin tillsammans med formgivare som Stefan Schöning, Bart Bauwens (IDNA) och Fabrique.

Med ett omfattande och unikt utbud av produkter och tillgång till ett stort lager har vi möjlighet att hålla hög leveranskapacitet. Lång erfarenhet, välorganiserade logistiska transaktioner och perfekt service gör Cosign till en partner som du kan lita på.