Hem » Produkter » LED och drivdon » Contour Lighting

Contour Lighting

Detta är nutidens tolkning av de gamla, ikoniska neonskyltarna.

Contour Lightning har dock många fler användningsområden än bara "neonliknande" skyltar och kanalbokstäver. Man kan t.ex. highlighta arkitektoniska detaljer eller lägga till en snygg accent runt entrén till en företagsverksamhet, t.ex. en bensinmack eller en butik. Countour Lighting kan också användas för att lägga till konturbelysning till utsidan av en fastighet, ett skärmtak, en uteservering, en konstinstallation, mm.

 

LucoLINE® - Läs mer >

LucoLINE® är framtagen i enlighet med det senaste inom teknologin för LED, optik och tillverkning, vilket bådar för både hög kvalité och hör tillförlitlighet. IP 67 klassade anslutningar, Silicon överdragen aluminiumkärna och avancerad optik. Dessutom finns ett inbyggt säkerhetssystem, som slår av strömmen om ”tuben” skadas vid en olycka eller vid vandalism. Detta minimerar risken för brand vid kortslutning.

Garanti: I genomsnitt 5-års utökad garanti*. Läs produktinformationen för varje enskild produkt.

Dimensioner: 32mm (b) x 45mm (h), Längder: 2370mm, 1186mm, 600mm (x) Kapningsbar var 55mm.

Färger: finns tillgänglig i 8 olika standardfärger

Används till: när man vill highlighta arkitektoniska detaljer eller lägga till en snygg accent runt entrén till en företagsverksamhet, t.ex. en bensinmack eller en butik.

LucoLINE® (ej böjbara)

LucoFLEX - Läs mer >

LucoFlex® ger dig en neonliknande belysning som är extremt flexibel och UV stabil. Produkterna i serien är IP67 klassade, vissa är till och med IP68 klassade (LucoFLEX och LucoFLEX D). Som ljuskälla är LucoFlex® ett högeffektiv och pålitlig val, vilket bådar för en underhållsfri LED-lösning med lång livslängd.

Garanti: I genomsnitt 3-5 års garanti*. Läs produktinformationen för varje enskild produkt.

Dimensioner: varierar, men den minsta produkten i produktserien, LucoFlex Slim, har dimensionerna 5mm (b) x 22mm (h), Längder: 5m. Kapningsbar var 55mm.

Färger: 6 st standardfärger, men varierar från produkt till produkt. Här finner du även produkter med som har fullspektrum med RGB-kontroll (LucoFLEX RGB).

Används till: neonliknande skyltar och belysning, då belysningen är extremt flexibel och böjbar. Passar även till konturbelysning av fasader och företagsverksamheter, konstinstallationer m.m. Funkar lika bra inomhus som utomhus.

LucoFLEX LucoFLEX D LUCOFLEX RGB-TOP BEND LUCOFLEX RGB-SIDE BEND LUCOFLEX RGB-DOT CONTROLLABLE LUCOFLEX SLIM LUCOFLEX SLIM EXTREME CUTTABLE

*Läs mer om våra garantier >
Undervarugrupper