Hem » Webshop (ÅF) » Module Plus » Module Plus Indoor

Module Plus Indoor

Module Plus Indoor är ett mångsidigt skyltsystem som består av aluminiummoduler/lameller som kan klickas samman och bilda större mer komplexa skyltar.

Konceptet bakom Module Plus Indoor är otroligt enkelt och mycket flexibelt. Module Plus kan till exempel användas till små, enkla namnskyltar att sätta på kontorsdörren, men även till mer komplicerade vägvisande entré eller våningsplansskyltar. Systemet erbjuder även lösningar för enkel- och dubbelsidiga, utskjutande (flagg)skyltar samt nedpendlade, hängande skyltar.

 

Sidostycken
Modulerna låses samman av smarta sidstycken. Till de allra minsta, enklaste modellerna är sidostyckena tillverkade i plast. Till de lite mer avancerade skyltarna finns det sidostycken i aluminium som kommer i rakt, rundat eller vinklat utförande.

 

Slät profil vs slider profil på skyltlamellerna

I sortimentet finns det även ett utbud av s.k. ”slider profiler”, det vill säga en skyltlamell med plats för att sticka in en tunn skiva eller ett pappersark från sidan. Detta går att använda till att skapa pappersinstick med till exempel företagsnamn som är enkla att byta ut. Det finns till och med plats att få in en tunn frontplast som skyddar pappersinsticket. Ett annat användningsområde är placera separata punktskriftsskyltar i tex plast som instick i aluminiumprofilen. Alternativet till slider profilerna är de helt släta skyltlamellerna. Då ytan är slät aluminium lämpar sig dessa ypperligt till att foliera med skurna texter i vinyl/folie.

Undervarugrupper
Produkter
12 36 72