Hem » Produkter » Stolpskyltar (MPO)

Stolpskyltar (MPO)

STOLPSKYLTAR - Brett sortiment med allt du behöver för att plocka ihop en både snygg och unik stolpskylt.


Module Plus Outdoor är ett komplett skyltsystem av stolpskyltar för utomhusbruk.

Samtidigt som Module Plus har både modulära och utbytbara enheter, är skyltarna extremt robusta. Systemet består av flera olika typer av stolpar – runda, elliptiska, fyrkantiga mm – i kombination med ett brett utbud av lameller/paneler. Belysning finns som tillbehör.

Module Plus är en mångsidig och beprövad produkt för användning såväl utomhus som inomhus. Module Plus används i offentliga miljöer över hela världen och står emot både arktisk vinter och tropisk sommar.

Mer info om alla valbara STOLPAR >


module plus outdoor stolpskyltar
Här kan du läsa mer om stolparnas alla olika former>

Mer info om alla valbara typer av SKYLTYTA>

Skyltbudskapets omfång och utformning avgör vilken typ av skyltyta som är lämpligast.

mpo skylttyper
Infackad skiva
Utmärkt lösning för skylt med planprintad dekor, t.ex. en områdeskarta eller logoskylt.
Bildexempel och mer information>


Skyltlameller, standard
Skyltytan består av en eller flera aluminiumlameller. Finns i en mängd standardhöjder. Stilrent och snyggt i kombination med skuren text/dekor. Kan användas t.ex för hänvisningsskyltar i anslutning till en infart eller parkeringsplats.
Bildexempel och mer information>


Skyltlameller, specialbygda
Måttanpasade skyltlameller. När standardutbudet inte räcker till. Cosign Nordic har egen tillverkning av specialbygda skyltlameller och infackade skivor.
Bildexempel och mer information>


Mix
Naturligtvis går det att ha både infackad skiva och skyltlameller i aluminium på samma stolpskylt. Kan exempelvis tillämpas till en områdeskarta (printad på infackad skiva) med en lång lista av företagsnamn under (varje företag listas på listas egen skyltlamell).
Bildexempel och mer information>

Ytfinish

Stolpar och skyltlameller finns i både silveranodiserat (2) och obehandlat utförande, s.k. mill finish (1). Önskar du få dem lackerade, så ombesörjer vi den tjänsten. Ta kontakt for att få en offert >

färgalternativ Module Plus outdoor (MPO)